maandag 7 oktober 2013

DAG 07 TORRES DEL RIO -> LOGROÑO

Etappe: Torres del Río -> Logroño
Periode: 05 oktober 2013
Afstand: 20,30 km ( totaal: 161,70 km )
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Regio: Navarra / La Rioja
Weer: regen overgaand in zon, 24 graden
I-pod: /


Vandaag brengt de tocht ons naar de hoofdstad van de tapas en tevens van de regio La Rioja: Logroño.
Bij het verlaten van Rorres del Río, begint het zoals gewoonlijk te regen, maar na een goede 5 km krijgen we een goede dosis zon toegeworpen. Hierdoor kunnen we rustig opdrogen op een niet al te zwaar parcours vandaag.
Iedereen is het er over eens dat we blij zijn, dat we gisteren nog tot Torres del Rio zijn gelopen, zodat we vandaag maar een 20 tal kilometer hebben te doen. Een uitstapje met de OKRA dus. Maar genieten van de omgeving is de boodschap, alvorens de industriezones van Logroño in te duiken.


Uiteindelijk: Bienvenido en La RiojaNa 5 uur stappen komem we reeds aan in het centrum. Pech. Meeste herbergen zijn volzet of gesloten. Wij besluiten verder uit het centrum weg te gaan, en vinden al gauw nog een kamer in een Municipal. Later deze avond zullen we echter nog op een Frans koppel stuiten, die 3 uur door Logroño hebben gezworven op zoek naar een slaapplaats.
We zijn dus in de hoofdstad van de Tapa. We stellen dus de proef op de som en vallen binnen in een tapa-bar in een klein straatje in het centrum, daar het krioelt van de Spanjaarden (altijd een goed teken).
Oordeel zelf....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten